9 Nisan 2024 Salı

RAMAZAN Bayramı-10.04.2024-Çarşamba-Seyhan-ADANA

 

Sofranız afiyetle, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli olsun.

Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun.

Dünyada ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle

Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu olsun.

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile diyorum.

Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayram.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olsun.

Bereket ve bolluk kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Ramazan Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle diyorum.

İki bayramın ortasında kalan bu özel günlerde, kalplerimiz sevgi ve huzur dolu olsun.

Rabbimiz, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul etsin.

Bayramın coşkusunu ve sevincini tüm dünyaya yayalım, birlik ve beraberlik içinde olalım.

Bu mübarek günlerde, dualarımızın ve ibadetlerimizin kabul olması dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

Yüreklerimize umut, sevgi ve hoşgörü dolsun, tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle

Bu mübarek bayramda, tüm insanlığın barış, huzur ve kardeşlik içinde yaşaması için dualarımızı eksik etmeyelim.

Rabbimizin rahmeti ve merhameti üzerimize olsun, dualarımızın ve niyetlerimizin kabul olması dileğiyle,

Bu özel günlerde, dualarımızın ve niyetlerimizin kabul olması dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

Herkese sıhhat; huzur; neşe dolu sonsuz mutlu yarınlar temenni ediyorum. Her şeye rağmen birlik ve beraberlik içinde olalım. Renk, dil, din, ırk, mezhep, Rey, ayrımcılığına son verelim. Orta yolu bulalım Bayramı bayram yapan nedir biliyor musunuz? Bayramı bayram yapan, gönüldeki sevgidir,

Yeşeren sevgileri, sakın soldurmayalım, İnsanı mutlu eden, dillerdeki övgüdür, O övgünün yerini, kinle doldurmayalım. Sevgidir, gönülleri ırmak gibi coşturur; Sevgidir, sevenleri peşi sıra koşturur; Sevgidir, seller gibi bentlerinden taştırır; Muhabbetle kalalım; ama yıldırmayalım! Sevgidir, kara kışı bahar eder; yaz eder; Sevgidir, cümle dosta tatlı dille söz eder; Sevgidir, sevdiğini çekinmeden naz eder; Gönüllerde, sevgiyi sakın öldürmeyelim! Nurdâne UZUN

Udi Emin Bey-10.04.2024-Çarşamba-Seyhan-ADANA









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder